Shtëpi

Kam përfunduar ditarjen time për projektin e verës! photo by Lauren Dean Çdo gjë ka një fund Çdo gjë mbaron, dhe STINT nuk është përjashtim. Në datën 7 Gusht do të udhëtoj prapë për në Dallas, dhe do të kaloj një vitë andej. Shpresa ime është të kthehem ndonjë ditë të jetoj në Shqipëri, më shpejt më mirë. Por në këtë moment unë nuk kam plane të fortë.

Të gjithë postimet